Možnosti rozvoje cestovního ruchu v Euroregionu NISA po povodni 2010 - Hanyšová, Lucie; Netková, Jarmila; Koňařík, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Analýza cestovního ruchu v Euroregionu NISA, průběh povodní v srpnu 2010, hodnocení dopadů a následků povodní v srpnu 2010,poškození atraktivit a materiálně - technické základny.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses