Reforma Mezinárodního měnového fondu v souvislosti s vývojem světové ekonomiky - Rábová, Anna; Hnát, Pavel, 1981-; Jiránková, Martina, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce se zabývá vývojem Mezinárodního měnového fondu od jeho založení až po současnot v souvislosti s měnící se realitou ve světové ekonomice a jeho reformou nastartovanou na počátku nového tisíciletí vyvolanou nevyhovující podobou této instituce vzhledem k aktuální situaci ve světové ekonomice. Třetí část se pak zabývá vývojem této reformy v souvislosti s poslední finanční krizí a vlivem této krize na Mezinárodní měnový fond.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses