Dopad marketingové propagace golfu na cestovní ruch - Kokrdová, Lucie (2011)
Práce se zabývá dopadem marketingové propagace golfu na cestovní ruch. Cílem práce je zmapovat marketingové aktivity agentury CzechTourism, České golfové federace a Czech Golf Travel Association se zaměřením na podporu golfu. Vnímá svět Českou republiku jako golfovou destinace? Zajímá se česká veřejnost o golf? Na tyto otázky se práce snaží nalézt objektivní odpovědi. Teoretická část definuje základní poznatky z oblasti marketingu, marketingového mixu i golfu. Praktická část se zabývá marketingovými aktivitami agentury CzechTourism, České golfové federace i Czech Golf Travel Association. Dotazníkový průzkum doplňuje pak práci o mínění veřejnosti, zda považuje Českou republiku za golfovou destinaci, a poodhaluje budoucí zaměření golfové propagace.