Využití systému plánů a rozpočtů v řízení ekonomických subjektů (se zvláštním zřetelem na jeho aplikaci ve Správě a údržbě silnic kraje Vysočina) - Mikušová, Klára (2011)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou systému plánů a rozpočtů. Konkrétně je zaměřena na analýzu systému plánů a rozpočtů v organizaci Krajská správa a údržba silnic Vysočiny, příspěvková organizace. Snahou je na základě shrnuté teorie, která tvoří první část diplomové práce, posoudit kvalitu a využitelnost daného systému pro účely řízení této konkrétní organizace.