Využití systému plánů a rozpočtů v řízení ekonomických subjektů (se zvláštním zřetelem na jeho aplikaci ve Správě a údržbě silnic kraje Vysočina) - Mikušová, Klára; Král, Bohumil, 1952-; Houser, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou systému plánů a rozpočtů. Konkrétně je zaměřena na analýzu systému plánů a rozpočtů v organizaci Krajská správa a údržba silnic Vysočiny, příspěvková organizace. Snahou je na základě shrnuté teorie, která tvoří první část diplomové práce, posoudit kvalitu a využitelnost daného systému pro účely řízení této konkrétní organizace.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses