Digitalizace dokumentů v neziskové organizaci - Gühl, Tomáš; Kunstová, Renata, 1962-; Žid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Bakalářská práce se zabývá digitalizací a sdílením dokumentů v neziskové organizaci Liga proti rakovině. Jejím cílem je přiblížení činnosti Ligy proti rakovině čtenáři a návrh řešení digitalizace a sdílení jejích dokumentů. K vypracování práce jsem využil literatury, online zdrojů a hlavně osobních konzultací v Lize proti rakovině v její kanceláři v nemocnici Na Bulovce. Práce podává důvody pro digitalizování dokumentů a návrh řešení. Nakonec je doporučen postup samotné implementace. Dokument je strukturován tak, že v první části je čtenář seznámen s činností Ligy proti rakovině. Následuje analýza současného stavu ohledně dokumentů, ze kterého vyplývá požadavek na digitalizaci. V další části je pak popsána digitalizace, navrženo řešení a v návaznosti pak představeno i řešení ukládání digitalizovaných dokumentů.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses