Scénáře budoucnosti jižního Súdánu & perspektivy rozvoje - Sejkora, Jiří, 1985-; Pavlík, Petr, 1957-; Machytka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá scénáři budoucnosti Jižního Súdánu v dimenzi bezpečnostní a socioekonomické. Po úvodní kapitole se nejprve věnuje historii Súdánu relevantní k Jižnímu Súdánu, poté přechodnému období 2005 - 2011 a následně již samotným scénářům budoucnosti.
Vedoucí práce: Petr Pavlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses