Aplikace pro podporu práce studijní referentky pro zpracování výstupů z ISIS - Marek, Lukáš; Benáčanová, Helena, 1947-; Sedláčková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato bakalářská práce slouží jako popis vývoje aplikace, která usnadňuje práci studijním referentkám a systémovému integrátorovi fakulty na fakultě Informatiky a statistiky. Aplikace je vyvíjena v programovacím jazyce Visual Basic for Application a je nadstavbou k Integrovanému studijnímu informačnímu systému na Vysoké škole ekonomické v Praze. První část práce se věnuje analýze praxe studijních referentek v přijímacím řízení. Práce rovněž popisuje průběh celého přijímacího řízení. V analytické části jsou specifikována zdrojová a výstupní data a následně požadavky na jednotlivé funkcionality aplikace. Druhá část je věnovaná samotnému vývoji aplikace, a to jak z programového hlediska, tak z hlediska uživatelského. Jsou vysvětleny jednotlivé algoritmy a postupy při řešení problémů. V uživatelské části je stručný návod k tomu, jak aplikaci používat.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses