Využití IS/ICT při sportovních přenosech - Písař, David; Matuštík, Ondřej; Brixí, Radim, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá použitím moderních technologií ve sportu a při sportovních přenosech. Popisuje jak fungují, kde se používají a jaký mají přínos pro sportovce, rozhodčí a diváky. Dále popisuje nové metody sportovních přenosů, mezi které patří sportovní přenosy na internetu a v mobilních telefonech. V neposlední řadě je práce zaměřena na výhled do budoucnosti a to jak v oblasti sportu, tak v oblasti sportovních přenosů. Celá práce je doprovázena průzkumem veřejnosti, za účelem zjistit, jak tyto technologie lidé vnímají a zda využívají nové technologie ve sledování sportovních přenosů.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses