Marketing sociálního cestovního ruchu v Itálii - Aunická, Markéta; Petrů, Zdenka, 1953-; Indrová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Sociální cestovní ruch má za úkol umožnit cestování těm, kteří jsou z jakéhokoliv důvodu znevýhodněni. Jedná se především o mládež, seniory, rodiny s dětmi a osoby se zdravotním postižením. Diplomová práce "Marketing sociálního cestovního ruchu v Itálii" poskytuje základní přehled italských organizací a jejich produktů v uvedené oblasti. Práce je rozdělena do tří částí. V první části jsou popsány základní principy sociálního cestovního ruchu. Druhá část obsahuje podrobnou analýzu situace na trhu sociálního cestovního ruchu v Itálii, včetně marketingového mixu a SWOT analýzy. Práce je zakončena hodnocením současné situace a návrhy doporučení, které by mohly umožnit větší uplatnění politiky sociálního cestovního ruchu v Itálii.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses