Analýza nabídky cestovních kanceláří ve vztahu k vybranému segmentu-rodiny s dětmi - Šatrová, Anna; Petrů, Zdenka, 1953-; Straková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Analýza nabídky cestovních kanceláří ve vztahu k vybranému segmentu -- rodiny s dětmi Práce se zabývá analýzou nabídky cestovních kanceláří pro rodiny s dětmi a jejím následným zhodnocením. V první části práce jsou uvedeny pojmy z oblasti cestovního ruchu a je zde vymezen pojem cestovní kancelář. Následuje část, která se věnuje marketingu v oblasti služeb. Rodiny s dětmi představují důležitou část poptávky v cestovním ruchu. Práce se zabývá zkoumáním jejich požadavků a potřeb. V analytické části práce je zkoumána nabídka pro rodiny s dětmi v rámci domácího a zahraničního cestovního ruchu. Pozornost je věnována nejprve ubytovacím zařízením pro rodinnou rekreaci a poté nabídce cestovních kanceláří. Jsou sledovány slevové programy, které cestovní kanceláře nabízejí. Práce analyzuje také nabídku dětských klubů. V závěru je zhodnoceno, zda je nabídka dostatečná.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses