Analytické úlohy v business intelligence - Šindelář, Radek; Pour, Jan; Zajíc, Ján; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Hlavní cíl této bakalářské práce je analýza a návrh business intelligence řešení ve vybrané společnosti zabývající se automobilovým průmyslem. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část zahrnuje ideu a poslání dimenzionálního modelování, praktická část představuje zavedení business intelligence do praktického řešení tak, aby splňovalo svoji funkci. Zavedení business intelligence splníme na základě zadavatelského dokumentu a datové základny, které nám byly poskytnuty. Díky tomu je možné realizovat řešení pomocí business intelligence v podobě, která bude vyhovovat cílovým uživatelům. Bude tedy možné zobrazovat data na takové úrovni a v takové podobě, která bude pro společnost přínosem z ekonomického a uživatelského hlediska.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses