Restrukturalizace podniku Tatra a.s. - Havlík, Ondřej (2011)
Bakalářská práce se zabývá krizovým vývojem a aplikací krizového managementu ve společnosti Tatra a.s., která patří k tradičním výrobcům užitkových nákladních vozidel. Autor zde analyzuje příčiny problémů Tatry a poukazuje na kritické oblasti ve fungování společnosti, které je nutné změnit pro záchranu firmy. V poslední části práci autor navrhuje vlastní krizový plán pro Tatru, kterým by se měla vydat.