Restrukturalizace podniku Tatra a.s. - Havlík, Ondřej; Vojta, Josef; Karásek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce se zabývá krizovým vývojem a aplikací krizového managementu ve společnosti Tatra a.s., která patří k tradičním výrobcům užitkových nákladních vozidel. Autor zde analyzuje příčiny problémů Tatry a poukazuje na kritické oblasti ve fungování společnosti, které je nutné změnit pro záchranu firmy. V poslední části práci autor navrhuje vlastní krizový plán pro Tatru, kterým by se měla vydat.
Vedoucí práce: Josef Vojta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses