Fungovanie MAS na Slovensku - Trenčan, Matej; Říčka, Tomáš; Janigová, Emília; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalárska práca sa zaoberá fungovaním "Miestnych akčných skupín" (MAS) s ohľadom na riadenie projektov zo štrukturálnych fondov Európskej únie. Cieľom je charakterizovať LEADER a popísať využitie projektového manažmentu pri riadení týchto mikroregiónov. Ďalej sa práca bude venovať analýze nastavenia opatrení v rámci MAS Vršatec a nastavenia kritérií výberu žiadostí o nenávratný finančný príspevok pre čo najefektívnejšie prerozdeľovanie verejných finančných prostriedkov v rámci MAS, a teda programu LEADER.
Vedoucí práce: Tomáš Říčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses