Nasazení MS SharePoint Foundation 2010 ve středně velkém podniku - Kalus, Vilém (2011)
Tato kvalifikační práce se zabývá portálovým řešením Microsoft SharePoint Foundation 2010, které je určeno pro podniky střední velikosti. Cílem této bakalářské práce je vytvoření podpůrného materiálu pro zařazení mezi potencionální řešení správy firemního obsahu. Tato práce představí základní přehled funkcí díky praktickému využití v jazykové škole. Dosáhnutí cíle se mi podařilo díky využití vlastních zkušeností z praxe pracovníka IT podpory ve středně velké firmě, vlastní zkušeností se systémem SharePoint. Přínos toho dokumentu tkví v nezávislém, praktickém využití systému Microsoft SharePoint Foundation 2010, který je volně dostupný, v prostředí středně velké komerční společnosti (jazykové školy) a získání dalších zkušeností s tímto systémem.