Nasazení MS SharePoint Foundation 2010 ve středně velkém podniku - Kalus, Vilém; Faina, Michal; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato kvalifikační práce se zabývá portálovým řešením Microsoft SharePoint Foundation 2010, které je určeno pro podniky střední velikosti. Cílem této bakalářské práce je vytvoření podpůrného materiálu pro zařazení mezi potencionální řešení správy firemního obsahu. Tato práce představí základní přehled funkcí díky praktickému využití v jazykové škole. Dosáhnutí cíle se mi podařilo díky využití vlastních zkušeností z praxe pracovníka IT podpory ve středně velké firmě, vlastní zkušeností se systémem SharePoint. Přínos toho dokumentu tkví v nezávislém, praktickém využití systému Microsoft SharePoint Foundation 2010, který je volně dostupný, v prostředí středně velké komerční společnosti (jazykové školy) a získání dalších zkušeností s tímto systémem.
Vedoucí práce: Michal Faina
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses