Využitie sociálnych sietí pre potreby ubytovacieho zariadenia - Vongrej, Maroš; Žamberský, Martin; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Táto bakalárska práca sa zaoberá praktickým využitím sociálnych sietí pre účely propagácie ubytovacieho zariadenia. V prvej časti práce sú charakterizované pojmy marketing, internetový marketing a jeho formy. Druhá časť práce sa zaoberá pojmami sociálne siete, sociálne médiá a sociálny graf, ktoré sú hlavným predmetom tejto bakalárskej práce. Tretia časť práce popisuje a v jej závere porovnáva možnosti využitia jednotlivých sociálnych sietí, ktoré autor považuje za vhodné pre využitie na propagáciu ubytovacieho zariadenia. Praktická časť je rozdelená na dve časti, kde prvá časť sumarizuje poznatky potrebné pre tvorbu kampane na sociálnych sieťach a v druhej časti je prakticky spracovaný proces tvorby kampane na sociálnych sieťach na konkrétnom prípade ubytovacieho zariadenia. Záver práce obsahuje zhodnotenie celej bakalárskej práce a vlastný názor autora.
Vedoucí práce: Martin Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses