E – Government v České republice ve srovnání s vybranými evropskými zeměmi - Macháčková, Blanka; Sedláček, Lukáš; Řepa, Václav, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Bakalářská práce "E -- Government v České republice ve srovnání s vybranými evropskými zeměmi" se zabývá současným stavem elektronické komunikace ve veřejné správě a jejím vztahu k občanům ČR. Tyto údaje pak budou porovnány s vybranými evropskými zeměmi. V úvodní kapitole budou vysvětleny pojmy a situace na České republice (co je to vlastně elektronický government, jeho nástroje, kde se využívá). Tyto zkušenosti poté budou aplikovány na zahraniční elektronický government (e-government) a bude zkoumáno, jak je na tom Česká republika v porovnání např. se Slovenkou republikou, Francií, Dánskem či Velkou Británií.
Vedoucí práce: Lukáš Sedláček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses