Porovnání sňatečnosti a rozvodovosti v ČR a v dalších zemích EU - Lanc, Lukáš; Fiala, Tomáš, 1953-; Šimková, Martina, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem práce je analyzovat na základě nejnovějších dat z databáze Českého statistického úřadu a Evropského statistického úřadu charakteristiky sňatečnosti a rozvodovosti v České republice od roku 1960 a v dalších zemích EU. Pomocí této analýzy zjistit, zda existují souvislosti v míře sňatečnosti, rozvodovosti v závislosti na zeměpisné poloze států a socioekonomické úrovni daných států. Srovnání je provedeno především graficky.
Vedoucí práce: Tomáš Fiala
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: sociálně ekonomická demografie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses