Výzvy a perspektivy německé ekonomiky v 21. století - Vohradníková, Denisa; Abrhám, Josef; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato práce poskytuje komplexní pohled na problematiku německé hospodářské politiky, jak z teoretického, tak z historického hlediska. Pojednává o aktuálních výzvách a problémech německého hospodářství, jejichž společným jmenovatelem je negativní demografický vývoj. Rovněž se stručně věnuje opatřením přijatým v důsledku finanční a hospodářké krize. Cílem práce je zhodnotit udržitelnost sociálního blahobytu a konkurenceschopnost německé ekonomiky.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses