Marketingové komunikace mezi výrobcem,distributorem a spotřebitelem na B2B trhu. - Sámek, Michal (2011)
Diplomová práce analyzuje postup tvorby marketingové komunikace a na konkrétním příkladě z praxe demonstruje její tvorbu.