Marketingové komunikace mezi výrobcem,distributorem a spotřebitelem na B2B trhu. - Sámek, Michal; Mikeš, Jiří, 1942-; Raška, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce analyzuje postup tvorby marketingové komunikace a na konkrétním příkladě z praxe demonstruje její tvorbu.
Vedoucí práce: Jiří Mikeš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses