Jabber robot pro opakování slovíček - Dušák, Petr; Šlajchrt, Zbyněk; Skoupý, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Bakalářská práce s názvem "Jabber robot pro opakování slovíček" je rozdělena do dvou částí. První část se věnuje základnímu fungování protokolu XMPP, krátce pojednává o jeho historii a současných trendech v posílání rychlých zpráv. Druhá část se pak zabývá tvorbou samotného robota, který je založen na platformě .NET Framework 4.0 a knihovně agsXMPP. Součástí této části je také web, který umožňuje administraci, sledování statistik a prohlížení absolvovaných testů. Robot funguje v síti GoogleTalk.
Vedoucí práce: Zbyněk Šlajchrt
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses