Pravidla pro tvorbu reportů v GE Money - Škola, Petr; Novotný, Ota, 1971-; Hauzírek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Reporting v BusinessObjects ve velké společnosti, tím spíše v bance, musí mít určitá pravidla. Výsledkem této práce bude návrh kodifikace těchto pravidel pro konkrétní prostředí. Tento návrh bude v praxi použit pro vytvoření interního nařízení, které bude závazné pro oddělení Operations. Navrhnutý předpis bude obsahovat komentáře a otázky, které je potřeba před vytvořením předpisu vyřešit. Na těchto základech bude možné probrat celou problematiku tvorby reportů v tomto oddělení. Výstupem a cílem této bakalářské práce jsou podněty pro předpis vzniklé na základě analýzy zákonů a interních předpisů a jsou doplněny o požadavky na sjednocení reportingu a dále poznatky best practices. Tyto další požadavky budou například ve formě jmenné konvence, způsobu komentování objektů apod. Předpis následně bude vydán jako zpřesňující dodatek k obecnějšímu internímu rozhodnutí. Předpis bude sloužit pro interní potřeby při tvorbě reportů. Uživatel, který bude postupovat podle tohoto předpisu, bude mít usnadněnou práci při vývoji reportu ve všech fázích a bude využívat best practices sesbírané z různých internetových zdrojů a dále ze zkušeností ostatních uživatelů a kolegů, jejichž příspěvky budou dodány během diskuse nad jednotlivými body při tvorbě předpisu. Vzniklý report bude splňovat všechny zákonné a jiné požadavky.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses