Podpora podnikatelského prostředí ve Velké Británii - Vacíková, Dana (2011)
Cílem práce je analyzovat, jakým způsobem britská koaliční vláda podporuje rozvoj podnikatelského prostředí ve Velké Británii. První kapitola představuje podnikatelské prostředí Velké Británie. Druhá kapitola je zaměřena na podporu podnikatelského prostředí, zejména na změny v daňovém systému a podporu podnikatelské kultury. Ve třetí kapitole je stručně charakterizována podpora podnikání.