Podpora podnikatelského prostředí ve Velké Británii - Vacíková, Dana; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem práce je analyzovat, jakým způsobem britská koaliční vláda podporuje rozvoj podnikatelského prostředí ve Velké Británii. První kapitola představuje podnikatelské prostředí Velké Británie. Druhá kapitola je zaměřena na podporu podnikatelského prostředí, zejména na změny v daňovém systému a podporu podnikatelské kultury. Ve třetí kapitole je stručně charakterizována podpora podnikání.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses