Virtualizace aplikací na střední škole - Černohorský, Jan; Pavlíček, Luboš; Palovský, Radomír, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
První část práce je věnována základním obecným pojmům z terminologie virtualizace aplikací. Čtenář je zde seznámen s výhodami a nevýhodami nasazení virtualizační technologie pro nasazení virtualizovaných aplikací. V následující části práce jsou stručně popsány nejdůležitější vlastnosti vybraných virtualizačních technologií s praktickými ukázkami z testování obou virtualizačních technologií. Čtenář se zde dozví především praktické zkušenosti z nasazení vybraných technologií. Je zde poukázáno na výhody a nevýhody vybraných technologií. Závěrečná část práce je věnována praktickému nasazení vybrané virtualizační technologie APP-V v produkčním prostřední střední školy se zdůvodněním zvolených postupů a zhodnocením výhodnosti nasazení virtualizační technologie ke správě aplikací na střední škole.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses