Švýcarská kultura a její vliv na obchodní jednání - Kurz, Vladimír (2011)
Cílem mé práce, je zkoumání Švýcarské kultury a jejího vlivu na obchodní jednání. Zkoumám Švýcarskou kulturu z hlediska Hofstedeho dimenzí kultur a následně je aplikuju na jednoltlivé jazykové oblasti. V dalších částech práce se zaobírám obchodním jednámím a mentalitou Švýcarů.