Švýcarská kultura a její vliv na obchodní jednání - Kurz, Vladimír; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem mé práce, je zkoumání Švýcarské kultury a jejího vlivu na obchodní jednání. Zkoumám Švýcarskou kulturu z hlediska Hofstedeho dimenzí kultur a následně je aplikuju na jednoltlivé jazykové oblasti. V dalších částech práce se zaobírám obchodním jednámím a mentalitou Švýcarů.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses