Měnová a finanční statistika v ČNB - statistika peněžních agregátů - Barkhanskyy, Kostyantyn; Brada, Jaroslav, 1964-; Nejman, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato práce se zaměřuje na problematiku zjišťování peněžních agregátů České republiky v rámci kompilace rozvahové statistiky měnových finančních institucí. Obsahem práce je vedle metodického východiska pro sestavení peněžních agregátů a celkově statistiky rozvahových položek podrobný popis procedury kompilace této statistiky v České národní bance. Cílem práce je poskytnout souhrnný přehled o metodice rozvahové statistiky, technice jejího sestavování a zjišťování peněžních agregátů.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses