Adaptace marketingové strategie The Callan School v České republice - Zhuravlova, Milena; Halík, Jaroslav, 1961-; Luzanová, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce se zabývá charakteristikou vyučovací metody The Callan School a možnosti její adaptace v České republice. V práci se provádí výzkum pomocí standardních výzkumných metod: PEST analýzy prostředí v České republice ve vztahu k pořádání jazykových kurzů, výzkum mentality obyvatel České republiky a jejich vztah k vzdělání a výuce cizích jazyků, SWOT analýza Callanovy metody a další. Hlavním přínosem diplomové práce je zhodnocení možnosti adaptace nové metody v České republice s přihlédnutím k místním zvykům a možnostem obyvatel. Diplomová práce obsahuje též popis a filozofii samotné Callanovy metody pro seznámení čtenáře s jejími základními rysy.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses