Analýza možného využití sociálních sítí v marketingové strategii firmy - Peřich, Jakub; Lhotáková, Markéta, 1971-; Křivinková, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Hlavním cílem je zhodnotit působnost baru U staré studny na sociálních sítích a navrhnout kroky, které firmě umožní dosáhnout úspěchu hlavně na Facebooku, ale i na dalších sítích jako jsou Foursquare a Twitter. V současné době totiž bar využívá sociálních sítí pouze v omezené míře a touto prací bych chtěl přispět k lepšímu pochopení problematiky a také ukázat cestu, jakou by se měly jejich online aktivity dále ubírat. Teoretická část se zabývá problematikou sociálního grafu, který dále aplikuje na moderní online sociální sítě. V praktické části jsou již uvedené konkrétní kroky, které mají za cíl vylepšit marketingové působení firmy především na Facebooku, ale i na Twitteru a Foursquare.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses