Analýza online prodeje zájezdů - Cmíral, Lukáš; Sedláček, Jiří, 1963-; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato diplomová práce je zaměřena na online prodej zájezdů, současné trendy spojené s vývojem technologií používaných v cestovním ruchu a uplatnění nových technologií v prodeji zájezdů. První kapitola je zaměřena obecně na aspekty online prodeje zájezdů. Ve druhé kapitole je podrobně porovnáno 6 nejpoužívanějších prodejních a rezervačních B2B a B2C systémů pro cestovní kanceláře a agentury. Ve třetí kapitole se věnuji fenoménu prodeje zájezdů německých cestovních kanceláří českými cestovními agenturami.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses