Vývoj auditorské profese - Ryznerová, Magda; Králíček, Vladimír, 1952-; Janda, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem diplomové práce "Vývoj auditorské profese" je přiblížit čtenáři profesi auditorů se zaměřením na současnou situaci na auditorském trhu, řešenou v Zelené knize "Politika v oblasti auditu: poučení z krize", ve které Evropská komise představila řadu námětů ke zlepšení současného stavu auditorské profese, a jejímž vydáním 13. října 2010 odstartovala veřejnou konzultaci (ukončenou 8. prosince 2010). Součástí práce je komparace názorů vybrané skupiny respondentů a shrnutí stanovisek všech respondentů členěných do jednotlivých skupin dle příslušnosti. Následuje nástin aktuálního dění okolo daného tématu a počínání Evropské komise.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses