Externí a interní audit - Benešová, Barbora; Králíček, Vladimír, 1952-; Janda, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce se zabývá problematikou auditu a je rozdělena na dvě části. Teoretická část se věnuje vymezení externího a interního auditu v rozdělení na historii, právní úpravu, vymezení a úlohu. Poté popisuje osobu auditora, jeho činnosti, principy, metody a postupy, které používá. Dále se dotýká tématu forenzních auditů a podvodů. Aplikační část obsahuje nejprve komparaci profesí a vymezení shodných resp. rozdílných rysů. Druhá část se zaměřuje na vztahy a spolupráci externího a interního auditora.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses