Obchodování na Forexu a srovnání vybraných obchodních platforem - Kovářová, Petra; Sedláček, Jiří, 1963-; Slaba, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se zabývá Forexem a obchodováním na něm. Cílem této práce je zhodnotit možnosti obchodování především pro drobné investory, pro které je tento finanční trh stále oblíbenější. V prvních dvou kapitolách je představen Forex, jeho charakteristika a informace o obchodování na něm. V další kapitole je pak popsána analýza vývoje kurzu, jak fundamentální, tak technická, přičemž větší pozornost je věnována technické analýze. U technické analýzy je i ukázka její aplikace. Poslední kapitola se zabývá porovnáním vybraných obchodních platforem z hlediska dostupnosti, možností technické analýzy a možností obchodu.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses