Ocenění vybraného podniku - Bakaj, Michal (2012)
Cílem mé diplomové práce je stanovení tržní hodnoty vybraného podniku k 31.12.2010. Ocenění podniku jsem provedl jak při předpokladu nekonečného trvání podniku, tak při předpokladu omezené doby trvání (v závislosti na prognózách o vyčerpání zásob ropy).