Ocenění vybraného podniku - Bakaj, Michal; Jurečka, Jan, 1935-; Plánička, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem mé diplomové práce je stanovení tržní hodnoty vybraného podniku k 31.12.2010. Ocenění podniku jsem provedl jak při předpokladu nekonečného trvání podniku, tak při předpokladu omezené doby trvání (v závislosti na prognózách o vyčerpání zásob ropy).
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses