Outsourcing služeb - Cveková, Petra; Randáková, Monika, 1966-; Bokšová, Jiřina, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Teoretická část diplomové práce zahrnuje široké spektrum údajů o outsourcingu jako takovém, jedná se zejména o průřez historií outsourcingu, poskytnutí definice a vymezení základních pojmů, právní náhled na danou problematiku, výčet možných outsourcovaných služeb a členění outsourcingu z hlediska subjektu. Praktická část diplomové práce se zaměřuje na analýzu českého trhu, jejímž podkladem je zpracování dotazníkového šetření, které se zabývá převážnou částí problematiky zmíněné v teoretické části. Analýza je provedena ze strany obou účastníků smluvního vztahu, tj. jak ze strany uživatele, tak také ze strany poskytovatele outsourcingových služeb.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses