Vykazování nemovitostí ve specifické podnikové struktuře - Stiborová, Jana (2011)
Práce pojednává o vykazování nemovitostí ve skupině reálně existujících podniků. Jednotlivé pasáže práce se věnují definování nemovitostí, prvotnímu ocenění a následnému ocenění nemovitostí. Použité standardy - IFRS a české účetní a daňové předpisy. Standardy jsou v průběhu práce porovnávány.