Vykazování nemovitostí ve specifické podnikové struktuře - Stiborová, Jana; Vašek, Libor, 1978-; Kubacká, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce pojednává o vykazování nemovitostí ve skupině reálně existujících podniků. Jednotlivé pasáže práce se věnují definování nemovitostí, prvotnímu ocenění a následnému ocenění nemovitostí. Použité standardy - IFRS a české účetní a daňové předpisy. Standardy jsou v průběhu práce porovnávány.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses