Politika rovných příležitostí ve vybrané organizaci - Krátká, Martina; Pauknerová, Daniela, 1970-; Šišková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zabývá rovnými příležitostmi v organizacích z hlediska genderu, genderovou diskriminací, slaďováním osobního a pracovního života a dalšími souvisejícími tématy. Cílem práce je analyzovat rovné příležitosti ve vybrané organizaci, zjistit vnímání rovných příležitostí manažery a manažerkami organizace a porovnat nabízené programy podpory rovných příležitostí s programy organizací oceněných za inovativní přístup k této problematice. Po analýze všech podkladů je možné konstatovat, že Banka není v oblasti rovných příležitostí vůdcem, je však úspěšným následovatelem a v současné době se snaží zavádět různé programy na podporu žen v managementu, slaďování osobního a pracovního života a dodržování principů diverzity.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses