Uživatelská spokojenost s webem asymetrické vnímání atributů kvality webu - Kincl, Tomáš, 1979-; Jiroušek, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce zkoumá základní charakteristiky a determinanty uživatelské spokojenosti s webem
Vedoucí práce: Radim Jiroušek
Disertační práce (PhD.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: World Wide Web; asymetrie; determinanty; management jakosti; Management [obor disert. práce]; disertace; World Wide Web; asymmetry; determinants; quality control; dissertations