Procesy v IT společnosti a potenciál jejich zlepšení - Česák, Petr; Chlapek, Dušan; Pecha, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce se zabývá problematikou procesního řízení a samotného popisu procesů ve vybrané IT společnosti. V první části práce jsou uvedeny základní pojmy procesního řízení se zaměřením na optimalizaci procesů pomocí jejich potenciálu zlepšení. V další části jsou podrobněji popsány procesy společnosti včetně jejich zralosti a úrovně popisu. Následuje praktická část identifikace možných potenciálů zlepšení vybraných procesů včetně navržení strategie k jejich odstranění. V poslední části práce jsou popsány a naplánovány navržené fáze realizace identifikovaných potenciálů zlepšení a nakonec je provedeno i vyhodnocení již provedených změn.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses