Cenové mapy bytů - Bolfová, Veronika (2011)
Diplomová práce je věnovaná problematice cenových map. Cílem je přiblížení tématu cenových map bytů, metodiky tvorby cenových map a jejích specifik. Teoretické poznatky jsou aplikovány na dvě zvolené lokality, pražské čtvrti Žižkov a Vinohrady. Ze zpracovaných dat příslušných oblastí jsou vytvořeny cenové mapy bytů. Součástí diplomové práce je srovnání zjištěných výsledků s oficiálně publikovanými údaji Českého statistického úřadu.