Cenové mapy bytů - Bolfová, Veronika; Dušek, David, 1973-; Pohl, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce je věnovaná problematice cenových map. Cílem je přiblížení tématu cenových map bytů, metodiky tvorby cenových map a jejích specifik. Teoretické poznatky jsou aplikovány na dvě zvolené lokality, pražské čtvrti Žižkov a Vinohrady. Ze zpracovaných dat příslušných oblastí jsou vytvořeny cenové mapy bytů. Součástí diplomové práce je srovnání zjištěných výsledků s oficiálně publikovanými údaji Českého statistického úřadu.
Vedoucí práce: David Dušek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses