Finanční analýza společnosti PSG-International a. s. - Kadeřábková, Anežka; Juríčková Heglasová, Andrea; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce na téma "Finanční analýza společnosti PSG-International a. s." se orientuje na zpracování údajů o finančním hospodaření společnosti v průběhu let 2005 až 2010. Většina potřebných dat byla čerpána z výročních zpráv společnosti. V teoretické části práce je vysvětlena metodika, na jejímž základě se řídí praktická část a která je aplikována na konkrétní data společnosti. Výsledky jednotlivých ukazatelů jsou porovnávány s průměrnými hodnotami v odvětví.
Vedoucí práce: Andrea Juríčková Heglasová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses