Finanční analýza společnosti Komerční pojišťovna, a.s. - Pánková, Hana (2011)
Diplomová práce obsahuje finanční analýzu společnosti Komerční pojišťovna, a.s. zpracovanou za období 2005 - 2010. Cílem práce je teoretické a následně praktické zpracování finanční analýzy komerční pojišťovny. V teoretické části jsou popsány jednotlivé fáze a metody finanční analýzy. Praktická část obsahuje analýzu finanční situace společnosti a její srovnání s odvětvím.