Finanční analýza společnosti Komerční pojišťovna, a.s. - Pánková, Hana; Holečková, Jaroslava; Rychlá, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce obsahuje finanční analýzu společnosti Komerční pojišťovna, a.s. zpracovanou za období 2005 - 2010. Cílem práce je teoretické a následně praktické zpracování finanční analýzy komerční pojišťovny. V teoretické části jsou popsány jednotlivé fáze a metody finanční analýzy. Praktická část obsahuje analýzu finanční situace společnosti a její srovnání s odvětvím.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses